Din långsiktiga partner för finansiell framgång

Vi är inte en traditionell redovisningsbyrå. Vi är en pålitlig partner som med erfarenhet och förståelse hjälper er att navigera både dagliga och långsiktiga utmaningar, och stödjer er i att fatta beslut som driver hållbar tillväxt och framgång.

Om Sergao

Bolaget grundades av två bröder med djupa rötter och många års erfarenhet inom branschen. Under sina framgångsrika karriärer har de arbetat både på konsultbyråer och in house som CFO. Genom dessa roller har de fått en bred förståelse för de utmaningar som företag står inför, oavsett om det handlar om strategisk rådgivning eller daglig ekonomisk förvaltning.

Trots sina framgångar insåg de att något saknades i sättet som företag vanligtvis hanteras. Traditionell redovisning fokuserar ofta på att uppfylla lagkrav och att slutföra de nödvändiga uppgifterna, men det finns ofta en brist på långsiktig planering och proaktiva åtgärder för att verkligen hjälpa företag att växa och utvecklas. Samtidigt är det för många företag en utmaning att anställa en heltids-CFO, vilket kan lämna dem utan den nödvändiga strategiska finansiella vägledningen.

Med denna insikt såg vi ett behov av att erbjuda mer än bara grundläggande redovisningstjänster. Vårt fokus ligger på att ge våra kunder ekonomisk klarhet och att tillsammans sätta mål för att företagsledare verkligen ska förstå och kunna styra sin verksamhet framåt. Därför erbjuder vi marknaden en konsultbaserad CFO-lösning – ett flexibelt och kostnadseffektivt alternativ som ger företag tillgång till högkvalitativ finansiell expertis utan att behöva anställa en CFO på heltid.

Som er konsultbaserade CFO fungerar vi som en helhetspartner inom ekonomi. Vi täcker allt från det operationella, såsom redovisning och bokföring, till strategisk rådgivning och finansiell planering. Vår roll går långt bortom traditionell bokföring; vi är med er genom hela processen, från dagliga ekonomiska uppgifter till att utveckla långsiktiga strategier för tillväxt och hållbarhet.

Precis som en läkare inte bara behandlar ett akut problem utan också arbetar för patientens långsiktiga hälsa, strävar vi efter att vara en pålitlig partner genom hela företagets livscykel. Vi arbetar med företag i alla branscher och ser till att våra kunder får det dynamiska stöd de behöver för att navigera dagens komplexa ekonomiska landskap och bygga en hållbar och framgångsrik framtid.

Kontakta oss

Låt oss samarbeta

Sergao erbjuder en unik lösning för företag, liknande den första kontakt du har inom vården – en varm, kunnig och professionell partner som tar hand om alla dina affärs- och ekonomibehov.

Vi använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.